Ha tudod, hogy kik ők, akkor Te sem vagy már “mai csibe”… :)

Akkoriban, 1972. Szilveszterén nem igazán kötött még le a televízióműsor, ez a része meg végképp. Két – számomra ismeretlen táncosnő, akik ráadásul szinte teljesen egyformák voltak (ikrek) énekeltek, táncoltak, izegtek-mozogtak. És amiért megmaradtak bennem az: amikor megjelent Antal Imre és Vitray Tamás.

Nagymamám, aki utóbbiért nem igazán rajongott megszólalt:Hát ez a “kertitörpe” meg mit akar ezek mellett a szép lányok mellett?(utólag is elnézést a kifejezésért, Nagyi ekkor már szurkálódós időszakát élte) Ekkor néztem oda, hogy mi történik a képernyőn, s így maradt meg bennem a produkció.
1936. augusztus 26-án, Nerchauban látták meg a napvilágot, ők a Kessler nővérek, külföldön Kessler Twins-ként, vagy Le Gemelle Kessler-ként ismerik őket.

Hat éves korukban kezdtek el balettezni, 11 éves korukban már a Lipcsei Operaház balettiskolájában  táncoltak. 18 éves korukban kerültek Nyugat-Németországba, a düsseldorfi Palladiumban játszottak. Szerepeltek az Eurovíziós Dalversenyen is, ők képviselték 1959-ben Nyugat-Németországot, és a 8. helyen végeztek.

Később Olaszországba költöztek, ottani lakosként a Playboy címlapján is megjelentek, 1971-ben szerepeltek a Magyar Televízió szilveszteri műsorában, Antal Imre és Vitray Tamás forgolódott körülöttük.
A nyolcvanas években visszaköltöztek Németországba.

Úgyhogy ha emlékszel még rájuk, akkor egy korosztály vagyunk…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük